Κείμενα εκτός παραστάσεων
Στο ΚΤ3 περιλαμβάνονται: 1)Η επιμόρφωση στο Π.Ε.Κ. 1992, 2)Εισήγηση για την παράσταση Ισμήνη, 3)Το θέατρο στην εκπαίδευση, 4) Ερωτηματολόγιο από το περιοδικό '' Θήττα'', 5) 27 Νοέμβρη παγκόσμια ημέρα για το θέατρο στην εκπαίδευση, 6) Η δυναμική της νεολαίας στον πολιτισμό, (ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές με την δημοτική κίνηση '' Κοζάνη τόπος να ζεις''), 7) Μια παράσταση ο καθρέφτης μας, 8) Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Αποστόλου, 9) Πορτραίτο το Γιαννάκι, 10) Μια παράσταση η ζωή μας, 11) Χαμένες γενιές, κόντρα φωνές, 12) Το φως των εσοχών, 13) Στο Χριστό στο κάστρο και 14) Πριν χαθεί το όνειρο (παρουσίαση βιβλίου της Κλειτσογιάννη Ηλιάννας)