Το σύστημα φταίει για όλα (2014)
Το άτιμο το σύστημα που δουλεύει αδιαλείπτως, μεθοδικά εκσυγχρονίζεται, μας χειρίζεταιανάλογα. Άτομα με υψηλό δείκτη ευφυΐας και ευαισθησίας όπως ο Νικόλας Άσιμος, η ΚατερίναΓώγου και ο Παύλος Σιδηρόπουλος, τόλμησαν και αναμετρήθηκαν μαζί του. Αυτό φυσικά τουςπάταξε και θυσίασαν το σώμα τους. Τίποτα όμως δεν πάει χαμένο. Η θυσία τους άφησε τοσημάδι της στην ιστορία της κοινωνικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της χώρας μας.