Ο Μικρός Πρίγκηπας μπροστά στο Πολυτεχνείο (2012)
Ο Μικρός πρίγκηπας με οδηγό το αστέρι του φτάνει έξω από την Πύλη του Πολυτεχνείου. Κατάμήκος του προαύλιου είναι παρατεταγμένη η κυβέρνηση και μπροστά τους οι 3 αρχηγοί-Εταίροι. Όλοι τους έχουν κρεμασμένα στο λαιμό κάτι μεγάλα λουριά. Και του γεννιούνται οιπαρακάτω απορίες: