Με κόντρα τον καιρό (2006)
«Οι τελευταίοι» Τάσος Λειβαδίτης:Το ποίημα έχει θεατρική δομή, χωρίς να έχει διάλογο. Το θέμα: 10 πρόσωπα τα οποία έζησαναπό κοινού την εφηβεία τους πριν τη δικτατορία, συναντιούνται αρκετά χρόνια μετά τημεταπολίτευση, είναι περίπου πενηντάρηδες και κάνουν τον απολογισμό της ζωής τους μέχρι τώρα:Έκαναν αυτό που πραγματικά ήθελαν; Έκαναν πράξη τα όνειρα και την ιδεολογία τους;