Χαμένες γενιές- κόντρα φωνές (2014)
Παράσταση Ταξιδευτές του θεάτρου κείμενο γραμμένο από την Ιωάννα Γκουτζιαμάνη καθώς επίσης συμμετέχουν σχολεία της κοζάνης.1ο,2ο,3ο,4ο ΓΕΛ, 1ο,2ο,3ο,4ο μουσικό γυμνάσιο Σιάτιστας, 1ο,5ο,10ο Χ. Μούκα. (16 φωτογραφίες)