Αφιέρωμα στον Τάσο Λειβαδίτη (2016)
Ταξιδευτές του θεάτρου όπου διοργάνωσαν παράσταση για τον Τάσο Λειβαδίτη όπου αναφέρονται δραματοποιημένα ποιήματα ''Καντάτα'' και ''Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας'' συμμετέχουν 1ο, 3ο ΓΕΛ, 1ο, 2ο ΕΠΑΛ, 1ο,2ο,3ο,5ο,6ο Γυμνάσιο, 10ο δημοτικό και Α.Τ.Ε.Ι. Καστοριάς. (31 φωτογραφίες)