Φωτογραφικό υλικό από τις παραστάσεις των ετών 1995-2012
Περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό από τις παραστάσεις;1) Οδυσσέα γύρισε σπίτι (2012)2) Ο Αμερικάνος (2011)3) Τα μαγικά μαξιλάρια (2010)4) Πολυτεχνείο (2011)5) Ο Πλούτος (2011)6) Τα παιδιά του πολέμου μιλάνε... ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ; (2010)7) Αντιγόνη ( Σοφοκλή) (2009)8) Ιφιγένεια εν Ταύροις (2009)9) Ελεύθεροι Πολιορκημένοι (2008)10) Στην μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου (23 φωτογραφίες)11) Πολυτεχνείο 1973-200512) Στα χνάρια της τοπικής ιστορίας (2005)13) Με κόντρα τον καιρό (2005)14) 17 Νοέμβρη 1973-2003 (2003)15) Αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι (2003)16) Μια μέρα στο γυμνάσιο (2003)17) Ευτυχισμένος που έκανε το ταξίδι του Οδυσσέα (1997)18) Νίκος Καββαδίας (1995)