Πολυτεχνείο (2011)
Παράσταση για το Πολυτεχνείο με τίτλο '' Θα παραδοθούμε;'' συμμετέχουν σχολεία της Κοζάνης 1ο, 2ο,3ο, 4ο ΓΕΛ , 2ο,3ο, 5ο Γυμνάσια, 2ο,6ο και Χ. Μεγδάνη Δημοτικά και η θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ με την στήριξη του ΔΗΠΕΘΕ (22 φωτογραφίες)