Κα φε λα φαμ (2016)
Το φωτογραφικό υλικό περιγράφει τις ''8 φωνές που ανιχνεύουν το δρόμο από το κελί της φυλακής , ως το αστέρι της αγάπης'' 8 παιδιά από τους ταξιδευτές του θεάτρου που διαβάζουν το ποίημα ''Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας'' και προετοιμάζουν την παράσταση : Αφιέρωμα στον ποιητή Τάσο Λειβαδίτη. (12 φωτογραφίες)