Θεατρικό αναλόγιο '' Ο Δείπνος'' (2019)
Στο συγκεκριμένο φάκελο έχουμε τις φωτογραφίες '' Ο Δείπνος'' από τους Ταξιδευτές του θεάτρου από την εισήγηση - ανάγνωση υπό το φως της τέχνης, της ψυχολογίας και της θεολογίας. Επίσης υπάρχει ομιλία της Βαμβακά Μαρίνας '' Το μοίρασμα στη θεραπευτική σχέση'', Γκουτζιαμάνη Ιωάννα '' Το θέατρο δίνει χώρο στην εξομολόγηση και ο Παπά Μιχάλης Κρανιώτης '' ... και δείπνον ξένον έτοιμον εν γή...'' ( 27 φωτογραφίες)