Ταξιδευτές του θεάτρου (2020)
Έχουμε την παράσταση που ανέβηκε με τίτλο '' Ασκητική'' του Νίκου Καζαντζάκη με φιλική συμμετοχή του συλλόγου Κρητών Νομού Κοζάνης '' Η Μεγαλόνησος'' καθώς επίσης συμμετέχουν και τα σχολεία 1ο,2ο,3ο,4ο ΓΕΛ και 2ο ΕΠΑΛ.(13 φωτογραφίες)