Αντίγραφα φωτογραφιών κουστουμιών από παραστάσεις για το αρχαίο δράμα.
Το ΚΤ περιλαμβάνει αντίγραφα φωτογραφιών κουστουμιών από παραστάσεις για το αρχαίο δράμα. Συγκεκριμένα οι φωτογραφίες είναι από το βιβλίο: Ένδυμα θεάτρου, έκδοση Εθνικού θεάτρου, 2000 , σε έργα του Ευριπίδη, του Σοφοκλή, του Αριστοφάνη και του Αισχύλου.