Αντίγραφο φορεσιών από το έργο του Ευριπίδη "Ηλέκτρα"
Ο Φ15 περιλαμβάνει :1) μία φορεσιά και συγκεκριμένα κοστούμι Χορού από το έργο "Ηλέκτρα" του Ευριπίδη που ανέβηκε το 1986. Το ρόλο της Κλυταιμνήστρας υποδύθηκε η Λίλη Παπαγιάννη.2) Αφίσα από την παράσταση "Ηλέκτρα" που δόθηκε το 1987 από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας "Θεσσαλικό Θέατρο". Απεικονίζεται η Λυδία Κονιόρδου μαζί με τον Χορό.3) Αφίσα που απεικονίζεται η Ειρήνη Παππά στο ρόλο της Ηλέκτρας