Αντίγραφο κοστουμιού του Χορού από το έργο "Όρνιθες" του Αριστοφάνη. (1979)
Ο Φ14 περιλαμβάνει :ένα αντίγραφο κοστουμιού του Χορού από το έργο " Όρνιθες " του Αριστοφάνη. Το ρόλο του Ποσειδώνα στις "Όρνιθες" υποδύθηκε ο Γρηγόρης Βαφιάς.