Αντίγραφα κοστουμιών του Χορού, της Άττοσας και του φαντάσματος του Δαρείου από το έργο "Πέρσες" του Αισχύλου. (1999)
Ο Φ13 περιλαμβάνει :τα κοστούμια του Χορού από το έργο "Πέρσες" του Αισχύλου 1946, όπου το ρόλο της Άττοσας υποδύθηκε η Αθανασία Μουστάκα και το ρόλο του φαντάσματος του Δαρείου υποδύθηκε ο Νικόλαος Ροζάν. Στο έργο "Πέρσες" του Αισχύλου 1990 το ρόλο της Άττοσας υποδύθηκε η Μαρία Σκούντζου.