Αρχείο Δόδουρα Ιωάννη (1917-1947)
Το αρχείο του Γιάννη Δόδουρα αριθμεί 2 κουτιά, 16 φακέλλους και 78 τεκμήρια. Αποτελείται από προσωπικά έγγραφα του μουσικού, όπως σημειώσεις από το πανεπιστήμιο και ληξιαρχικές πράξεις. Επίσης, υπάρχει μια ενδεικτική βιογραφία του Γ. Δόδουρα από τον Χρυσοχόο. Έργα του όπως "η ευχή της μάνας" και το "nabucco". Σχόλια του μητροπολίτη Διονύσιου σχετικά με τα έργα του Δόδουρα και το αφιέρωμα στο περιοδικό "Ελιμειακά". Βιβλίο του Αθανάσιου Αργυρόπουλου "Κελαηδήματα". Φωτογραφικό υλικό και παρτιτούρες.