Σύνιος και Πλήνιος για τα προβλήματα που προκύπτουν από τη γλωσσοεκπαιδευτική μεταρρύθμιση.
Χειρόγραφες σημειώσεις του Σύνιος και Πλήνιος για τα προβλήματα που προκύπτουν από τη γλωσσοεκπαιδευτική μεταρρύθμιση.