Ομιλία του Β.Δ. Φόρη στους Lions, 20/10/1980 (1980)
Προσωπικές σημειώσεις και αναμνηστικά από την ομιλία του Β. Δ. Φόρη στο "Lions Club", στις 20 Οκτωβρίου 1980, με τίτλο "Τα ελληνικά των ξένων και τα ξενικά των Ελλήνων".