Άρθρα και προσωπικές σημειώσεις του Βασίλεου Δ. Φόρη για τους Μπαμπινιώτη Γεώργιο και Κανελλόπουλο Αθανάσιο σχετικά με τη διαμάχη τους για γλωσσολογικά θέματα.
Άρθρα και προσωπικές σημειώσεις του Βασίλεου Δ. Φόρη για τους Μπαμπινιώτη Γεώργιο και Κανελλόπουλο Αθανάσιο σχετικά με τη διαμάχη τους για γλωσσολογικά θέματα. Παρουσιάζονται μέσα από αποκόμματα εφημερίδων, φωτοαντίγραφα, προσωπικές σημειώσεις και σχετική αλληλογραφία.