Γλωσσικό ζήτημα, απόψεις, άρθρα και διαμάχες σχετικά με τη γλώσσα
Χειρόγραφες σημειώσεις, άρθρα, δακτυλογραφημένα κείμενα, αποκόμματα για το γλωσσικό ζήτημα και διάφορα γλωσσικά θέματα σχετικά με τα δημόσια έγγραφα και τις δικαστικές αποφάσεις. Επίσης, περιέχει ημερίδες για το δημόσιο διάλογο και κοινά προβλήματα της δημοτικής γλώσσας.