Νομικά και δημοτική, η γλώσσα στα δημόσια έγγραφα.
Φωτοαντίγραφα, προσχέδια άρθρων, προσωπικές σημειώσεις, αλληλογραφία και αποκόμματα εφημερίδων για τη γλώσσα στα δημόσια έγγραφα και τη γλώσσα δικαστικών αποφάσεων.