Συμπόσιο προς τιμή του Αρ. Μάνεση με θέμα "Κράτος, Σύνταγμα και Δημοκρατία στο έργο του Αρ. Μάνεση" .
Προσωπικές σημειώσεις και έντυπα σχετικά με τη νομικοπολιτική σημασία της συνταγματικής αναθεώρησης του 1986.