Σύνταγμα 1975/΄86 :Άρθρα, μελέτες, πρακτικά αναφορικά με τη γλώσσα του .
Δακτυλογραφημένες και χειρόγραφες προσωπικές σημειώσεις, εκτυπώσεις, άρθρα, μελέτες και πρακτικά σχετικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος 1975/86.