Χειρόγραφη επιστολή προς τον Νομάρχη Κοζάνης για την επισκευή του δρόμου Κοζάνης-Σόροβιτς.
Χειρόγραφη επιστολή προς τον Νομάρχη Κοζάνης για την επισκευή του δρόμου Κοζάνης-Σόροβιτς και τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται με την κατασκευή του δρόμου.