Χειρόγραφη επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Παπαναστασίου.
Χειρόγραφη επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Παπαναστασίου σχετικά με την ίδρυση επίσημων γραφείων για συγκέντρωση των ανταλλασσόμενων Οθωμανών, με σκοπό να εξυπηρετηθούν σπουδαία συμφέροντα.