Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου προς τον Υπουργό Οικονομικών Αθήνας για παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων.
Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου προς τον Υπουργό Οικονομικών Αθήνας για παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων λόγω της εορτής του Πάσχα.