Χειρόγραφο έγγραφο του προέδρου κ.Χαλκιά Κωνσταντίνου προς το Υπουργείο Οικονομικών .
Χειρόγραφο έγγραφο του προέδρου κ.Χαλκιά Κωνσταντίνου προς το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το ταμείο που δε δέχεται την καταβολή φόρου και κινδυνεύουν να βγουν εκπρόθεσμοι.