Χειρόγραφη επιστολή του κ.Χαλκιά προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Αθήνας σχετικά με τον διορισμό προσωπικού στην Εμπορική Σχολή.
Χειρόγραφη επιστολή του κ.Χαλκιά προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Αθήνας για τον αναγκαίο διορισμό ή τοποθέτηση διδακτικού προσωπικού στην Εμπορική Σχολή για την κανονική λειτουργία της σχολής.