Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου προς τον Υπουργό Συγκοινωνίας.
Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου προς τον Υπουργό Συγκοινωνίας με θέμα το ψήφισμα που υποβλήθηκε στο αρμόδιο υπουργείο για τη λήψη νομοθετικού δημοτικού φόρου επί ακινήτων και εμπορευμάτων αποικιακών άλατος, πετρελαίων κτλ.