Χειρόγραφο έγγραφο προς τον Διευθυντή τηλεγραφείων Δυτικής Μακεδονίας.
Χειρόγραφο έγγραφο προς τον Διευθυντή τηλεγραφείων Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με παράπονα διαφόρων εμπόρων ότι τα τηλεγραφήματα τους διανέμονται ανοιχτά.