Επιστολές του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου προς την Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό Επιμελητήριο
Χειρόγραφη επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς και τη γενική διοίκηση Θεσσαλονίκης σχετικά με την αλλαγή της διατιμήσεως της τιμής λευκών αλεύρων βάση της τιμής σιτηρών στο ελεύθερο εμπόριο και το Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σχετικά με τον καθορισμό διατίμησης λευκών αλεύρων.