Επιστολή του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας
Χειρόγραφη επιστολή που ζητά τη λήψη ενεργειών για την πρόσληψη καθηγητών στη Δημόσια Εμπορική Σχολή Κοζάνης.