Επιστολή του Προέδρου του Εμπορικού συλλόγου και τηλεγράφημα της τεχνικής εταιρίας Ροντήρης Στρουμπούλης & Σια (1925)
Χειρόγραφη επιστολή προς τον Πρόεδρο του Κτηματικού Συνδέσμου. Τηλεγράφημα της τεχνικής εταιρίας Ροντήρης Στρουμπούλης & Σια περί επέκτασης της εταιρίας με δεύτερο κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά.