Χειρόγραφη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς το Υπουργείο Συγκοινωνίας με θέμα την έγκριση ταχυδρομικής συγκοινωνίας.
Χειρόγραφη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς το Υπουργείο Συγκοινωνίας με θέμα την έγκριση ταχυδρομικής συγκοινωνίας δι'αυτοκινήτου του δρόμου Κοζάνη Λαρίσης.