Χειρόγραφη επιστολή του οικονομικού εφόρου Κοφινά προς τον Εμπορικό Σύλλογο ένωσης παντοπωλών.
Χειρόγραφη επιστολή προς τον εμπορικό σύλλογο ένωσης παντοπωλών με θέμα την υπ'αριθμό 700i απόφαση σχετικά με την παράταση της προθεσμίας αδειών ασκήσεως επιτηδεύματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και την αποδοχή δηλώσεων φόρου καθαρών προσόδων μέχρι το τέλους του μήνα.