Χειρόγραφη επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλλων-Καρδίτσης-Λαρίσης.
Χειρόγραφη επιστολή προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με σκοπό να γνωστοποιηθεί εάν πληρώνουν τον δημοτικό φόρο για τις επιστρεφόμενες βελέντζες.