Επιστολή του κ.Χαλκιά προς τον κ.Σπυρίδη, υπουργός εθνικής οικονομίας. (1925)
Επιστολή του κ.Χαλκιά προς τον κ.Σπυρίδη, υπουργός εθνικής οικονομίας με θέμα τον διορισμό ειδικών καθηγητών με εμπορική μόρφωση ύστερα από παράπονα μαθητών και γονέων της εμπορικής σχολής.