Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης(06/08/1924)
Δακτυλογραφημένη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, σχετικά με την επιδίωξη εγγραφής των εμπορικών συλλόγων σωματείων, ως συνδρομητές του ημερησίου οργάνου της επαγγελματικής τάξεως.