Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης προς τον κ. Διευθυντή Ταχυδρομείων και τηλεγραφείων Δυτικής Μακεδονίας
Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης προς τον κ. Διευθυντή Ταχυδρομείων και τηλεγραφείων Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με το ωράριο.Διαμαρτυρία προς τον Πρόεδρο του συλλόγου για την οικονομική καταστροφή των συμφερόντων του γηγενούς πληθυσμού, μετά τη νέα κατανομή ακινήτων στις Νέες Χώρες.