Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης προς τον κ. Επόπτη Αγροτικής Ασφάλειας περιφέρειας πρωτοδικείου Κοζάνης και τον κ. Προιστάμενον Δασονομείας Κοζάνης
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης ενημερώνει τον κ. Επόπτη Αγροτικής Ασφάλειας περιφέρειας πρωτοδικείου Κοζάνης και τον κ. Προϊστάμενο Δασονομίας Κοζάνης για τα ονόματα των μελών του συλλόγου που θα είναι στις αντίστοιχες επιτροπές.