Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης προς Εμπορικό Σύλλογο Σελίτσης και Εμπορικό και Βιομηχανικόν Επιμελητήριον Θεσσαλονίκης
Χειρόγραφες επιστολές Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς Εμπορικό Σύλλογο Σελίτσης και Εμπορικό και Βιομηχανικόν Επιμελητήριον Θεσσαλονίκης. Πιθανόν, προσχέδια έτοιμα για δακτυλογράφηση.