Γνωστοποίηση νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.
Γνωστοποίηση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης όπως προέκυψαν ύστερα από τις αρχαιρεσίες στους Εμπορικούς Συλλόγους Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Βέροιας.