Επιστολή από τους εμπόρους Χαλκιά και Παπαργυρούδη προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης (04/09/1923)
Χειρόγραφη επιστολή από του Εμπόρους Χαλκιά και Παπαργυρούδη προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης και από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Νομάρχη Κοζάνης, σχετικά με την εξαναγκαστική μείωση των κεφαλαίων και την υποβολή για την άρση μέτρων που έχει ως αποτέλεσμα τη νέκρωση του τοπικού εμπορίου.