Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Αρχηγό Επαναστάσεως κ.α.(1923-)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τους παρακάτω:1)τον Αρχηγό Επαναστάσεως, 2) τον Πρόεδρο Κυβερνήσεως, 3) τον Υπουργό Εσωτερικών, 4) τον Υπουργό Γεωργίας και 5) τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, σχετικά με την άρση μέτρων που προκάλεσαν τη νέκρωση του εμπορίου της πόλεως της Κοζάνης.