Ευχαριστήρια επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης (10/07/1923)
Χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Γενικό Διοικητή Θεσσαλονίκης, σχετικά με την επίσπευση προέκτασης της οδού Κοζάνης - Βέροιας.