Αντίγραφο επιστολής από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Αρχηγό Επαναστάσεως κ.α.(02/07/1923)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τους παρακάτω:1) τον Αρχηγό Επαναστάσεως,2) τον Πρόεδρο Κυβερνήσεως, 3) τον Υπουργό Εσωτερικών, 4) τον Υπουργό Δικαιοσύνης και 5) τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, σχετικά με το Νομοθετικό Διάταγμα που αφορά την αναγκαστική εκποίηση κινητής Μουσουλμανικής περιουσίας.