Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (1923-)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, σχετικά με διοικητικά μέτρα που αφορούν το 40% των κατασχέσεων της γενικής γεωργικής παραγωγής των Μουσουλμάνων.