Επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Αρχηγό Επαναστάσεως κ.α. (1923-)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τους παρακάτω: 1) τον Αρχηγό Επαναστάσεως, 2) τον Πρόεδρο Κυβερνήσεως,3) τον Υπουργό Δικαιοσύνης, 4) τον Υπουργό Γεωργίας και 5) τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, σχετικά με την κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας των Μουσουλμάνων.