Αντίγραφο επιστολής από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας (24/08/1923)
Χειρόγραφο αντίγραφο επιστολής από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, σχετικά με την αναχώρηση της επιτροπής.