Επιστολή από τον Θωμά Κ.Γκουρτσούνη προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης (1923) (1923)
Χειρόγραφη επιστολή από τον Θωμά Κ. Γκουρτσούνη προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με παράταση εφαρμογής, λόγω δισταγμών.